TIETOA MEISTÄ

KEITÄ ME OLEMME?

Olemme nuoria innokkaita yrittäjiä Helsingin Lauttasaaresta ja olemme mukana Vuosi Yrittäjänä 2018-2019 -projektissa. Yrityksemme nimi on Roinat Rahoiksi ja yrityksellemme on tärkeää ihmisten ja maapallon hyvinvointi. 

Olemme innokkaita ja uudistuksenhaluisia. Aiomme työskennellä ahkerasti, jotta voimme uudistaa yrityksemme avulla maailmaa parempaan suuntaan. 

MITÄ ME TEEMME?

Haluamme auttaa sinua pääsemään eroon mieltäsi rasittavista turhista tavaroistasi helposti. Hoidamme tavarat pois tieltäsi ja mielestäsi myymällä ne erilaisissa myyntikanavissa. Teemme kaiken puolestasi. Me haemme tavarasi, vaikka kotoasi. Voimme jopa halutessasi lajitella roinasi eikä sinun tarvitse vaivautua tekemään mitään fyysisesti eikä henkisesti.  

Luovuttamalla tavarasi yrityksellemme myytäväksi koemme, että osa tuotosta kuuluu sinulle. Saat 25 prosenttia tavaroidesi myynnin tuotosta pelkästään luovuttamalla turhat tavarasi.  

Sinä ainoastaan hyödyt. Pääset roinistasi vihdoin eroon tekemättä mitään ja saat rahaa.

MAAILMA HUOMIOON

Maapallosta huolehtiminen on tärkeää. Koemme, että jokainen voi vaikuttaa omalla tavallaan. Ikinä ei ole myöhäistä, joten voit aloittaa parempien valintojen tekemisen, vaikka heti. Voit parantaa maailmaa monin tavoin, mutta ympäristöystävällisen yrityksemme palvelun hyödyntäminen on yksi käytännöllisimmistä vaihtoehdoista. Se on hyödyllistä maapallolle, muille ihmisille ja sinulle itsellesi. 

Haluamme vaikuttaa, mutta tarvitsemme apua. Jos te tuette yritystämme, saamme enemmän vaikutusvaltaa. Täten voimme yhdessä saada enemmän hyvää aikaan. Laitetaan tavara kiertoon! 

TILAA PALVELU

Paina tekstin alla olevaa Tilaa-nappia. Täytä pieni lomake. Pian voit nauttia roinattomista tiloistasi.